GARIS Házirend

A szaunát és a sóbarlangot mindenki saját felelősségére használhatja.

A GARIS Szauna és Sóbarlang szolgáltatásainak igénybevétele, a Létesítmény területére történő belépés csak a házirend elfogadásával, és az abban leírtak betartásával történhet. A belépőjegy/bérlet megvásárlása a Házirend egyidejű elfogadását jelenti.

Aki nem tartja be a szabályokat, attól a szolgáltatást illetve a belépést meg lehet, az eset súlyosságának mértékében, meg kell tagadni!

A Létesítmény által nyújtott szolgáltatások áraiban a változás joga fenntartva.

A belépőkre és a bérletekre vonatkozó szabályok (érvényesség, felhasználhatóság, stb.) a mindenkor aktuális árlistán megtekinthető a pénztárnál.

Házirendünk Vendégeink biztonsága, egészségének és testi épségének megőrzése érdekében készült. A Házirend be nem tartásából eredő panaszokat és esetleges kárigényeket a GARIS Szaunapince vezetése nem köteles figyelembe venni.

A Vendég hibájából, a létesítmények nem rendeltetésszerű használatából eredő balesetekért nem vállalunk felelősséget.

A mellékhelyiség és zuhanyzó rendeltetésszerű használata kötelező! A nem megfelelő használat esetén a károkozó személy a kár megtérítésére kötelezhető!

A részleg egész területén papucs, illetve lábzsák használata ajánlott. Kérjük fokozott figyelmüket a csúszásveszély miatt!

Aki a Létesítmény berendezéseit szándékosan megrongálja vagy eltulajdonítja, az a kár megtérítésére kötelezhető, ellene szabálysértési eljárás indítható és a létesítmény területéről eltávolítható.

Az öltözőszekrényben elhelyezett, ill. a részleg területén őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

TILOS állatot, lőfegyvert, fegyvernek minősülő szúró-, vágóeszközt, robbanóanyagot, tűzveszélyes anyagokat, undorkeltő, fertőzést terjesztő anyagokat behozni.

TILOS: lázas betegek, fertőző betegek, undorkeltő, bőrbetegségben szenvedők, akiknek nyílt sebük van, ittas vendégek, kábítószer vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt álló személyek részére a létesítmény használata.

A létesítmény területére utcai cipőben belépni TILOS.

Dohányozni a Létesítmény egész területén TILOS.

A hangoskodás, ugrálás, szaladgálás, erkölcstelen viselkedés, mely zavarja a többi vendég nyugalmát a létesítmény egész területén tilos.

A DRESS CODE be nem tartása a létesítmény elhagyását eredményezheti.

A szauna kultúra az északi népeknél több száz évre nyúlik vissza, ahol természetes a mezítelen szaunázás. Magyarországon is egyre elterjedtebb a naturista viselet. Véleményünk szerint bennünk, magyarokban nem alakult ki ez a szemléletű kultúra teljes mértékben, és sokakat zavarhat a szaunázásban. Ezért a GARIS Szaunaterápiákon olyan viselet szükséges, mely a nemiség teljes takarását biztosítja, és így minden egyes vendég teljes komfortját is egyben. Ajánlott pamut szauna ruha, szauna textília, sötét árnyalatú pamut alsónemű, illetve fürdőruha, fürdőnadrág.