garis-szaunapince-palyi-agnes

Pályi Ágnes vagyok, a GARIS Szaunapince és Sóbarlang egyik megálmodója. 40 éves, közgazdász, 2 gyermekes édesanya, szaunamester, a szaunaprogramok összeállítója, Okleveles Aromaterapeuta, natúrkozmetikum készítő,  Aerial jóga oktató.

HOGYAN IS KEZDŐDÖTT?

Szauna iránti imádatom még gyerekkoromban kezdődött, amikor a szüleimmel lehetőségünk volt telenként, majd minden hétvégén családostól, barátostól egy délutánt szaunázással tölteni. Valami varázsa már akkor volt számomra, imádtam. Összekovácsolt minket, jól éreztük magunkat, beszélgettünk. Az egészségünkre gyakorolt hatása ekkor még - mondanom sem kell - nem igazán érdekelt tiniként. Később annál inkább…

Fiatal felnőttként, főleg egyetemistaként, nem szaunáztam. Sem lehetőségem, sem kedvem, sem időm, sem pénzem nem volt :), de ha netalán szauna közelbe kerültem, éltem a lehetőséggel.
Az első gyermekünk megszületése után még inkább háttérbe szorult minden a gyermeken kívül, a második fiúnk születése után viszont megjelent az első olyan jel, az ekcémám, ami visszavezetett a szaunázáshoz.

Ma már hálás vagyok a sorsnak, és a szervezetemnek is, hogy jelzett. Elkezdtem újra..  Szaunáztam hébe-hóba, eldöntöttem megtanulom az alapokat, hogyan lehet jól és hatékonyan szaunázni. Elvégeztem a szauna mesteri tanfolyamot, csakis magamért, hogy tudjam, mit miért tegyek. Csak mert érdekelt… Aztán olvastam róla még többet, tanultam, próbálgattam……

Jártam szauna szeánszokra, és magával ragadott. Mára az életem része a rendszeres szaunázás, és a sors pedig furcsa módon minden segítséget megadott ahhoz, hogy elérjem az álmom, a GARIS Szaunapince létrehozását. Mint okleveles aromaterapeuta, natúrkozmetikum készítő, csakis természetes, tiszta, bevizsgált illó – és növényi olajokat használok a felöntéseknél, a testolajokban. Nálunk a szauna TERÁPIA testnek és léleknek :).