A GARIS Szaunaterápiás program

A másfél órás program (3*15 perc szaunában tartózkodás, minden szaunában töltött 15 perc után 15 perc pihenés) egy igényesen kialakított környezetben, egy csodaszép finn szaunában történik. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy az illóolajok biztonságos használata mellett élvezzük a szaunázás egészségmegőrző hatását, ezért tiszta, hígítatlan, bevizsgált illóolajokat használunk, terápiás minőséggel. Az illóolajok világa egy csoda, használjuk jól!

A szauna programokat szaunamester vezeti, aki Okleveles Aromaterapeuta, natúrkozmetikum készítő, így az illóolajok és alapanyagok kiválasztásában maximálisan otthon van. Továbbá maximálisan ügyel a biztonságos és hatékony szaunázási alapelvek betartására. A különböző ventillációs technikák alkalmazásával pedig segíti a méregtelenítés hatékonyságát.

A bőrápolás is elengedhetetlen egy szaunázás alkalmával, így aztán nálunk sem maradhat ki :). Csodákat művelhet a bőrünkkel, egy-egy természetes összetevőkből álló bőrradír, egy-egy olajkeverék. Ha ezeket a szaunában, esetleg utána használjuk, megsokszorozható a hatásuk. Minden olajkeverék, amit használunk, gondos odafigyeléssel összeállított: tiszta, bevizsgált illóolajok és növényi olajok felhasználásával készült.

A relaxációt és stresszoldást hangterápiával kiegészítve fokozzuk. És ha még ez sem lenne elég egy sóbarlang is található a GARIS szaunapincében. A sóbarlang is kitűnő lehetőség egészségünk megőrzésére a rendszeres szaunázás mellett.

Amit biztosítunk a szauna programok során: 100% természetes illó-és növényi olajok, tiszta, igényes környezet, ivóvíz, egy frissen préselt céklakoktél, jó hangulat :).

Amit érdemes magaddal hoznod:  lehetőség szerint pamut szauna ruházat, vagy fürdőruha, papucs, két darab törölköző, esetleg fürdőköpeny, sampon.

És egy jó tanács: LAZA, könnyen felvehető ruházatban érkezz, ha van rá lehetőséged (NE FARMERBEN), mert a szaunázás után kényelmesebb, könnyebben felvehető viselet egy puha pamutnadrág és egy pamut póló.