Miért is jó nyáron szaunázni….

Tudom, hogy sokan egyáltalán nem szeretnek nyáron szaunázni, hiszen meleg van kint is, bent is a lakásban, miért jó az , hogy még este is egy szaunakabinban izzadjunk?

Személy szerint én imádok nyáron is szaunázni, le is írom, hogy miért, hátha Ti is kedvet kaptok hozzá…. :).

A szauna az egyik legjobb stresszoldó tevékenység, azt tudjuk. Na már most ki az aki, csak télen stresszes?? Na ugye, nyáron is fontos, hogy a mindennapi problémák elől bemeneküljünk a szaunába.

A második legfontosabb szerintem az, hogy nyáron sokkal többet sportolunk, terheljük az izomzatunkat. A teljes izomzat lelazítására pedig szuper egy szaunaprogram, például a GARIS Frissítő és Izomlazító programja, ahol külön erre készítettem egy olajkeveréket. Minél tisztább, puhább, melegebb a bőr és lazább az izomzat, annál könnyebben jutnak be az olajok a bőr különböző rétegéibe. Ezt használjuk ki ebben a 1,5 órában a kúszó fajdbogyó, az orvosi levendula illóolajának segítségével. Sportolóknak kifejezettem ajánlom, nyáron a versenyszezon után ezt a fajta izomlazítást.

Immunrendszerünket erősíteni nyáron is kell, és a méregtelenítés is ugyanolyan fontos.

Végül, de nem utolsósorban, a rendszeres szaunázás nyáron segít abban, hogy elviseljük a rekkenő hőséget és a hideg meleg frontok váltakozását is.

Még sok érvem lenne, de ezeket tartom a legfontosabbnak :)! Remélem sikerült meggyőzni Titeket! 🙂 Gyertek. Várunk.